Espen Nystuen setter Adem Güven inn på laget igjen, mens Gyuwahn Lee tar plass på benken.

Uavgjort i den viktige kampen

Nok en gang hadde KIL mange nok store sjanser til å avgjøre, men i en av de aller viktigste kampene denne sesongen ble det bare ett poeng.

Publisert Sist oppdatert

KIL - Sandnes Ulf 1-1 (1-0)

1-0: Mac Laham (23)

1-1: Kent Håvard Eriksen (83)

Gjemselund stadion, søndag kl 15:00

KILs lag:

Riffi Mandanda – Fredrik Pålerud, Edvard Skagestad, Per-Magnus Steiring (Markus Aanesland fra 86. minutt), Christian Røer (Ville Jalasto fra 61. minutt), Victor Grodås, Kamer Qaka, Even Bydal, Mac Laham (Harald Holter fra 78. minutt), Adem Güven og Martin Hoel Andersen.

KIL måtte nærmest vinne kampen mot Sandnes Ulf for å holde liv i håpet om å beholde plassen i OBOS-ligaen.

Lenge så det bra ut for KIL, spesielt i første omgang.

Etter pause kom Sandnes Ulf bedre med og var oftere en trussel for hjemmelaget.

MITT KONGSVINGER kommer med mer

2. OMGANG:

KIL har hatt det spillemessige overtaket i omgangens første kvarter, men likevel ikke klart å skape noe tilnærmet de store sjansene som i første omgang.

70. minutt: Güven helt alene med en Sandnes-spiller i hælene, men skuddet ble reddet av keeperen til corner.

Fortsatt mye spenning og lite avklart i denne kampen ut fra spill og sjanser. KIL ønsker fortsatt å score mer, men har byttet inn mer defensiv enn offensiv kraft med Jalasto og Holter.

83. minutt: 1-1 Kent Håvard Eriksen. KIL-forsvaret klarer ikke å rydde opp godt nok foran egen målstrek og Skarnes-gutten får pirket inn utligningen med bare sju minutter igjen på kampuret.

92: Ny stor mulighet for Adem Güven etter flott KIL-kontring på venstrekanten. Men skuddet ble for løst.

1. OMGANG:

12. minutt: Kjempesjanse for Adem Güven etter KIL-frispark på venstrekanten. Güven fikk komme helt fri inn foran mål, men evnet ikke å få styrt ballen forbi Sandes Ulf-keeperen.

23. minutt: 1-0 Mac Laham. Flott pasning i lengderetningen til en framovervendt Adem Güven. Han dempet nydelig ballen, fikk slått videre til Mac Laham som kom bakfra. Skuddet ble plassert utagbart tett nede ved venstre stolpe. Et glimrende KIL-angrep.

40. minutt: Ny, god KIL-kontring. Først skudd fra Martin Hoel Andersen, der returen gir Even Bydal helt åpen kasse. Han setter imidlertid kjempesjansen langt over.

Lagene har gått til pause. KIL har levert en god omgang, kommet til flere store sjanser og burde derfor ha ledet mer enn bare 1-0. Bortelaget har også hatt sine muligheter, men ingen av dem i nærheten av så åpenbare som hjemmelagets.

FØR KAMPEN:

Disse 11 starter for KIL: Riffi Mandanda – Fredrik Pålerud, Edvard Skagestad, Per-Magnus Steiring, Christian Røer, Victor Grodås Kamer Qaka, Even Bydal, Mac Laham, Adem Güven og Martin Hoel Andersen.

Innbyttere: Andreas Smedplass, Herman Solberg Nilsen, Ville Jalasto, Harald Holter, Ludvig Langrekken, Markus Aanesland, Gyuwahn Lee, Ridouan Esseh og Jesper Grundt.

PS. Rune Lundgren, markedssjef i KIL, opplyser at KIL tar smittevernet på største alvor, og i dag ville alle i frivilligeapparatet og funksjonærer bære munnbind under kampen.