BUA-general Kathrine Kolgrov.
BUA-general Kathrine Kolgrov.

Låne utstyr til vinterferien? Dette er åpningstidene

Publisert Sist oppdatert

BUA-direktør Kathrine Kolgrov sier til Mitt Kongsvinger at de har endret utlånsdag fra onsdag til torsdag. Dette på grunn av at utstyr må ligge i karantene etter at det er brukt.

Og vil du låne utstyr til vinterferien, bør du merke deg åpningstidene:

Denne uken er BUA åpen for utlån torsdag 10.30-14.00 og fra 17.00-19.30. Det som lånes denne uken beholdes da til over ferien, til tirsdag i uke 10. BUA har kun én utlånsdag neste uke tirsdag 17.00-19.30.

Det er åpent for innlevering av utstyr denne uken, tirsdag 17.00-19.30. BUA har ellers også utlån på mandager fra 10.30 - 14.00, men ikke i uke 9. Utlån av utstyr skjer inne i BUA og innlevering fra rampa ute.

Alle som låner må ha registeret seg før de kommer på www.bua.io. Det er ikke mulig å reservere utstyr. Husk legitimasjon når du kommer for å hente utstyr.

BUA flyttet i november inn i nye lokaler i Jernbanegata. I januar kunne de frivillige endelig åpne opp i nye lokaler etter å ha holdt koronastengt. Etterspørselen av utstyr - særlig ski og slalåm - var stor.

Organisasjonen BUA har utlånsordninger over hele Norge. Selv om du er registrert på BUA Kongsvinger er det et landsdekkende medlemsskap. BUA fungerer som et bibliotek, hvor du kan låne det meste av utstyr til sport og friluftsliv. Du må registrere deg som låntager på nett og være 18 for å registrere deg. Er du under 18 år må en forelder eller foresatt registrere seg for deg.

Kathrine Kolgrov sier at BUA Kongsvinger er på jakt etter flere frivillige slik at de kan utvide åpningstidene sine.

Eirin Holmvassdal Justad, en av de frivillige, viser frem BUAs side hvor man enkelt kan registrere seg. Da går det kjappere å låne utstyr.
Eirin Holmvassdal Justad, en av de frivillige, viser frem BUAs side hvor man enkelt kan registrere seg. Da går det kjappere å låne utstyr.
Powered by Labrador CMS