Bilde fra revypremièren i mars.
Bilde fra revypremièren i mars.

Russerevyen er tilbake

Rett før de skulle ha sin andre forestilling ble teateret deres stengt, nå er russen endelig tilbake på scenen.

Publisert Sist oppdatert

Kongsvingerrussens russerevy, også kjent som «Russens supershow», hadde premiere på Rådhusteateret den 17. mars i år. Dagen etter kunngjorde kommunen at alle forestillinger på teateret den samme uken skulle avlyses, på grunn av de daværende utviklingene i koronasituasjonen.

Russen valgte da å utsette de fem resterende forestillingen til slutten av april. Torsdag kveld hadde de sin andre forestilling, bare fem uker etter den første.

– Jeg føler det gikk kjempebra. Jeg tror noen, meg selv inkludert, merket at det hadde gått en stund siden vi sist sto på scenen. Men det kom jo fort tilbake til oss da vi gikk på, forteller revysjef Thea Kalnæs etter torsdagens forestilling, og legger til:

– Vi har jo ikke fått øvd sammen igjen etter premieren heller, så jeg og Dina, den andre revysjefen, har prøvd å minne folk på å holde det varmt egenhånd i mellomtiden. Det har vært kjedelig for mange av oss å måtte vente så lenge når vi var så godt i gang, men man kan jo ikke noe for smittespredningen som var da heller.

Russen ser nå håpefullt frem til de siste fire forestillingene denne uken. Torsdagens forestilling åpnet til nesten utsolgt sal. Kalnæs sier mange av de som kjøpte billett før utsettelsen har fått billettene sine overført til de nye datoene, og at det fremdeles er noen ledige billetter igjen til de resterende forestillingene.

Powered by Labrador CMS